Din bog. Sådan!

Vi hjælper dig på vej med din personlige historie.

Nogle er næsten færdige og mangler bare det sidste punktum i deres livsbog.

Andre er ikke begyndt.

De fleste er nået et sted midt i mellem.

Fra først til sidst … Vi hjælper dig fra første bogstav til du har den færdige bog i hånden. Hvert forløb er enestående, og der er ingen opskrift på, hvordan man gør. Det aftaler vi på forhånd.

Godt begyndt er … Du er begyndt på din bog, men er gået i stå. Måske har du ikke skrevet noget endnu, men har det meste i hovedet. Vi hjælper dig i gang og følger dig hele vejen med spørgsmål og kommentarer. Vi mødes flere gange. Venner, familie og kolleger kan måske  bidrage til et nuanceret billede af din personlige historie.
Klar færdig … Du har lavet alt på pc’en eller på papir. Vi laver layout og gør manuskriptet klar til tryk. Vi læser korrektur og retter sproglige fejl. Har du billeder og andre illustrationer, sørger vi for at sætte det ind i din bog.

Papirerne i skuffen … Mange har dagbøger, erindringer og tilsvarende liggende fra deres forældre eller bedsteforældre i en skuffe. Hvad med at finde det frem, få det bearbejdet og udgivet?

De falmede fotos … Der ligger en guldgrube af informationer i gamle gulnede fotos. Hvem er personerne? Hvad lavede de?  Hvor og hvornår er de fotograferet? Måske har du gemt din vielsesattest, dit første ur, eller et stykke legetøj fra du var lille. De har deres egen historie som er værd at tage med.


info@livsbog.dk   tlf/sms 4040 2575